Mister Tobs lanceert abonnement voor koffiebonen

Nederlanders zijn echte koffiedrinkers. Tegenwoordig willen we niet langer een ordinair bakkie leut, maar een lungo, cappuccino, espresso of latte macchiato. Nederland kiest voor kwaliteitskoffie, buiten de deur én thuis. In steeds meer keukens worden dan ook verse koffiebonen gebruikt voor de dagelijkse shot cafeïne. Bij koffiespeciaalzaak Mister Tobs kun je online koffiebonen bestellen en zelfs een abonnement nemen. Zo heb je altijd verse koffie in huis!

Mister Tobs heeft een exclusief assortiment premium koffiebonen van milde aroma’s tot kruidige smaken met een stevige bite. Het assortiment is met veel zorg samengesteld uit een selectie van de beste kwaliteit koffiebonen, afkomstig uit onder andere Brazilië, Indonesië en Cuba. De koffiebonen worden langzaam gebrand voor optimale smaak en vlak voor verzending verpakt in een hersluitbare verpakking met speciaal ventiel, zodat de aroma’s perfect bewaard blijven.

Thuisproeverij
Om te bepalen welke koffie je het lekkerst vindt, kun je een proefpakket met de diverse koffieboonsoorten bestellen. Heb je de smaak gevonden die helemaal bij je past? Dan kun je een abonnement afsluiten, waarbij je aangeeft welke smaak en hoeveelheid je wilt ontvangen en de frequentie van het abonnement. En natuurlijk kun je je abonnement eenvoudig zelf op elk moment weer aanpassen. Over de verpakking is goed nagedacht, want die past gewoon door de brievenbus.

Meer informatie: www.mistertobs.nl

 

 

Een greep uit de publicaties:

 

 

Laat van je horen

*