Natasja Froger wint CosmoQueen Award 2013

CosmoQueen Award 2013 | Steven van Kooijk photography

Fotografie: Steven van Kooijk photography

Maandag 10 juni jl. ontving Natasja Froger de CosmoQueen Award 2013 uit handen van Angela Groothuizen, die de award vorig jaar in ontvangst mocht nemen. Natasja Froger kreeg de award voor haar werk als ambassadrice voor Orange Babies. De CosmoQueen award wordt jaarlijks door fair trade organisatie CosmoQueen uitgereikt aan een vrouw die zich actief inzet voor een betere samenleving en oog heeft voor stijl, kwaliteit en schoonheid.

Astrid Ras, oprichter van CosmoQueen: “CosmoQueen zet zich in voor kansarme vrouwen door op succesvolle wijze werk voor ze te creëren. Dat doen we in Jordanië, Cambodja en Indonesië. Natasja Froger steunt Orange Babies, een stichting die zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s helpt. Mede dankzij de inzet van Natasja zijn er al tienduizenden kinderen hiv-vrij geboren. Natasja is een winnares om trots op te zijn!”

Ook Natasja Froger is blij met de CosmoQueen Award: “Ik ben enorm vereerd deze award te mogen ontvangen. Alle aandacht voor stichtingen die zich inzetten voor betere posities en leefomstandigheden voor vrouwen en kinderen, zoals Orange Babies en CosmoQueen, juich ik alleen maar toe!”

CosmoQueen Award 2013 | Steven van Kooijk photography

Fotografie: Steven van Kooijk photography

Over CosmoQueen
CosmoQueen is een fair trade foundation die zich inzet voor economische en sociale zelfstandigheid van kansarme vrouwen in niet-Westerse landen. CosmoQueen biedt werk aan vrouwen in Jordanië, Cambodja en Indonesië. Voor de shawls, plaids en relatieartikelen die zij met de hand maken, krijgen zij een eerlijke prijs. Bovendien helpt CosmoQueen de ateliers bij de productie voor de lokale markt door geld in te zamelen voor weefgetouwen, naai- en lockmachines en nieuwe computers. Fair trade voor women empowerment!

Over Orange Babies
Het voornaamste doel van stichting Orange Babies is het helpen van zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere door het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

AD   RTL Boulevard   Shownieuws   Showbiznewz   Elle 100procentNLBruno.nl  Entertainmentnieuws.nl Almere Vandaag   Nieuws van Nederland  Nederlands Media Netwerk   Gooddayz Showbizznieuws   De Couturekrant Haarlems Dagblad

 

Laat van je horen

*