Glanzende velgen

Caramba NL_Velgenreiniger_400ml_Glanzende velgen zijn het visitekaartje van je auto. Toch weet iedere autobezitter dat velgen lastig schoon te krijgen zijn. Autoverzorgingsspecialist Caramba schiet te hulp met de nieuwe velgenreiniger Brilliant. Even inspuiten en binnen vijf minuten glanzen je velgen als nooit tevoren.

Velgen worden snel vies door insectenresten, teervlekken en ander straatvuil. Het vuil laat zich maar moeilijk verwijderen, zelfs goede wasstraten krijgen het vuil niet altijd helemaal weg. Met de nieuwe velgenreiniger Brillant van Caramba zijn vuile velgen verleden tijd. Vuil en stof worden snel en effectief verwijderd. Bij testen door de onafhankelijke vakredactie van het Duitse magazine ‘Tuning’ ontving velgenreiniger Brilliant dan ook zeer goede beoordelingen. De reiniger is geschikt voor alle soorten materialen, zowel stalen, aluminium, verchroomde als gelakte velgen.

Kleurindicator
Het gebruik van Brilliant velgenreiniger is heel eenvoudig. De spuitbus goed schudden en vuile plekken ermee inspuiten. Na vijf minuten inweken kun je de velgen schoonspuiten met een hogedrukreiniger of krachtige waterstraal. En het meest bijzondere: aan de kleur kun je zien of de reiniger al voldoende ingewerkt is. Eerst is de Brilliant reiniger blauw, om even later in rood te veranderen als het vuil heeft losgelaten. Zo worden je velgen gegarandeerd glanzend schoon!

De velgenreiniger van Caramba is verkrijgbaar bij autoshops en tankstations.
De adviesprijs (400 ml) is € 13,49. Meer informatie: www.caramba.eu

 

Laat van je horen

*