Kleur bekennen: supervrouwelijke collectie Miss Chaos

Miss Chaos sfeer_lrHet gloednieuwe fashionlabel Miss Chaos heeft lak aan de grauwe Nederlandse winter. De nieuwe collectie heeft dan ook lekker veel kleur. Jurken, rokjes, vestjes, tops en leggings in mooie kleuren en dessins waarmee je kunt blijven combineren. Ga jij voor een combinatie met warme winterse grijstinten of kies je voor een outfit met gewaagde kleuren en dessins? Het is tijd om kleur te bekennen!

 

Hoe je alle items ook mixt en matcht, in Miss Chaos voel je je supervrouwelijk. Van een rok met polkadot in een opvallende roze tint tot een mooie riem als kleuraccent; je bepaalt elke dag zelf hoe gewaagd je je outfit maakt. En uiteraard heeft de collectie van Miss Chaos de pasvorm en kwaliteit die je van de ontwerpers van Chaos-and-Order mag verwachten!

Over Miss Chaos
Miss Chaos is het dameslabel van het populaire kinderkledingmerk Chaos-and-Order. Net als haar ‘kleine zusje’ onderscheidt het merk zich door haar opvallende dessins waarmee je eindeloos kunt combineren. De kleding heeft een mooie, aangesloten pasvorm en is gemaakt van mooie, soepele stoffen met veel draagcomfort.

De wintercollectie van Miss Chaos is vanaf medio september exclusief verkrijgbaar via www.misschaos.nl
Jurken verkrijgbaar vanaf €59,95, rokjes €39,95, vest €39,95, top of legging €19,95.

 

Een greep uit de publicaties:

Happy Moms okt2013

Hipenhot sept2013

Vrouw.blog sept2013

Laat van je horen

*