Met glans de winter door

Caramba_Magic Wonder_250ml_pbMet de winter voor de deur heeft uw auto speciale aandacht nodig. Bladresten, ijs, sneeuw, pekel en straatvuil kunnen de lak aantasten en maken uw auto dof. Met de professionele reiniger Magic Wonder van Caramba komt uw auto glanzend de winter door. Niet alleen maakt u uw auto eenvoudig glanzend schoon met de Magic Wonder spuitbus, het behandelde oppervlak is bovendien wekenlang tegen vuil en weersinvloeden beschermd.

Magic Wonder is een professionele reiniger op siliconenbasis, speciaal ontwikkeld voor het reinigen, onderhouden en beschermen van gladde gelakte, chromen en kunststof oppervlakken, zowel binnen als buiten. De toepassing is kinderlijk eenvoudig: verwijder eerst grof vuil van het te reinigen oppervlak en spuit Magic Wonder op het droge oppervlak. Reinig vervolgens het oppervlak met een doek en poets met een tweede zachte doek na totdat de lak glanst. Klaar! Stof- en vuildeeltjes worden tijdens het afvegen ingekapseld, zodat er niets meer op de lak en andere oppervlakken kan achterblijven. Het behandelde oppervlak is nu wekenlang tegen nieuw vuil beschermd. Het UV-absorptievermogen en het waterafstotend pareleffect bieden bovendien een duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Magic Wonder laat niet alleen uw auto of motor glanzen, maar is ook geschikt voor het reinigen van keramische kookplaten, douchecabines, kranen en alle soorten glanzend gelakte oppervlakken.

Testwinnaar Motorrad
Onlangs heeft Europa’s grootste motortijdschrift Motorrad Magic Wonder uitgeroepen tot winnaar van een grote test waarbij acht producten onder de loep werden genomen. In veelzeggende laboratoriumtests werden de criteria ‘toepassing’, ‘rendement’ en ‘effectiviteit’ onderzocht. Magic Wonder kwam als ‘goed’ uit de bus en behaalde verreweg het hoogste aantal punten.

Magic Wonder – direct glans is verkrijgbaar in autospeciaalzaken en op benzinestations.
(adviesprijs € 8,99 voor 250 ml)

***

Over Caramba Chemie 
Met 1100 werknemers in 13 Europese landen biedt Caramba een breed assortiment uiterst efficiënte en effectieve chemische producten. Als uitvinder van de multifunctionele olie ‘Caramba’ is het bedrijf sinds lange tijd synoniem met geavanceerde oplossingen op het gebied van reiniging, verzorging en onderhoud. Het merk Caramba is een van de officiële ‘merken van de eeuw’ en draagt het kwaliteitskeurmerk Made in Germany. Sinds vele jaren onderzoekt, ontwikkelt en produceert Caramba op drie locaties in Duitsland. De producten van Caramba worden vandaag de dag vrijwel overal gebruikt, van de industrie en de werkplaats tot in en rondom het huis.

Meer informatie: www.caramba.eu

 

Laat van je horen

*