Werkplek als inspiratie

Leitz-sfeerfoto-interieur-Wow_lrWerken van 9 tot 5? Een eenpersoonskantoor? Of een gouden horloge bij een 25-jarig dienstjubileum? Allemaal verleden tijd. Werken doe je zoals jij dat wilt: thuis, op kantoor of onderweg. Natuurlijk wil je werken in een prettige omgeving. Met je werkplek als inspiratiebron. Met de nieuwe kantooraccessoires van Leitz WOW kun je je werkplek geheel in je eigen stijl inrichten. Dat voelt niet alleen prettiger, je wordt er ook nog eens stukken productiever van!

De whitepaper ‘The Future of Work’* geeft aan dat de werkplek van de toekomst niet langer het bureau op kantoor is waaraan je werkt. Kantoor wordt meer en meer een plek waar je elkaar ontmoet voor overleg of om te brainstormen. Dat vraagt om een omgeving die inspireert en waar je je plezierig voelt. Een inspirerende omgeving helpt je bovendien om effectief te kunnen werken. Zo blijkt uit onderzoek van de Britse Universiteit van Exeter dat mensen die invloed kunnen uitoefenen op de inrichting van hun werkplek niet alleen gezonder en gelukkiger zijn, maar ook tot 32% productiever. Met de premium kantooraccessoires van Leitz WOW is het mogelijk een werkplek in te richten die helemaal bij je past. Er is keuze uit vijf inspirerende kleuren: blauw, roze, oranje, groen en wit.

Leitz Wow niettangen range_lr***

Over Leitz
Leitz is merk- en marktleider op het gebied van kantoorartikelen en laat innovatie, efficiëntie en design samenkomen op je werkplek, of deze nu op kantoor, thuis of onderweg is. Naast slimme accessoires voor smartphones en tablets biedt Leitz een brede collectie premium kantoorartikelen, variërend van nietmachines en perforatoren tot ordners en notebooks. Leitz is een merk van de Esselte Corporation, één van ‘s werelds grootste fabrikanten op het gebied van kantoororganisatie. Esselte zet jaarlijks meer dan 1 miljard dollar om met verkoop in 120 landen en vestigingen in 27 landen.

Voor meer informatie, prijzen en verkrijgbaarheid: www.leitz.com/wow

 

Een greep uit de publicaties:

Office Magazine dec2013 cover   Office Magazine dec2013 Wow

WERKEN IN JE EIGEN STIJL

Kantoorvak Trends en Design

Ladygadgetsblogo02012014

Ladygadgetsblogo05012014

Interieurinspiratie19112013

Wonenwonen23112013

PZC 23112013-cover Leitz WOW  BN de Stem + Provinciale Zeeuwse Courant 23-11-2013

BN de Stem + Provinciale Zeeuwse Courant 23-11-2013

BN de Stem 23-11-2013

Leukesuggesties04122013

 

Laat van je horen

*