FanFan het hertje

FanFanSophie de Giraf is al jaren het meest geliefde bijtspeeltje van baby’s en dreumesen. Sinds kort heeft dit populaire girafje er een nieuw vriendje bij: FanFan. Het schattige hertje is gemaakt van natuurrubber en ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes. Een vriendje door dik en dun voor jouw kleintje!

FanFan zorgt ervoor dat alle zintuigen van je baby geprikkeld worden. Dankzij de donkere vlekjes en het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber zal jouw baby FanFan snel gaan herkennen. Het soepele materiaal is licht van gewicht en voelt zijdezacht aan. Je baby kan bovendien heerlijk sabbelen en bijten op de oren en poten van FanFan.

Natuurlijke materialen
Net als Sophie de Giraf is FanFan gemaakt van 100% natuurlijk rubber en natuurlijke verf. FanFan is vrij van schadelijke stoffen, zoals Phthalates, PBA en PVC en is voor jouw kleintje een volledig veilige keuze.

Koffietijd

Bij Koffietijd op RTL4

Ditjes & Datjes mei 201407052014Ditjes & Datjes artikel mei 201407052014

 

 

 

 

 

 

Gaafvoorkinderen   Gezondheid.blog.nl   Mamaenzo   Babytjes.nl  Ecomama.nl   Shoppen.blogo.nl

Laat van je horen

*