Maak van je vriendenboek een kunstwerk met je favoriete Van Gogh schilderijen

PurePictures-Vriendenboeken113-pb2Een Vriendenboek is een bijzonder cadeau: samen met je vrienden, collega’s of familie creëer je online een origineel boek vol toekomstdromen, mooie wensen en foto’s. In samenwerking met het Van Gogh Museum heeft Vriendenboeken.nl nu ook acht schitterende Van Gogh Vriendenboeken ontworpen, zodat je Vriendenboek nu helemaal een prachtig kunstwerk wordt.

Een Van Gogh Vriendenboek maken gaat heel eenvoudig. Je kiest een boek, selecteert de vragen en nodigt je vrienden uit om mee te doen. Iedereen kan vervolgens, gewoon achter zijn/haar eigen pc, de vriendenpagina invullen. Tenslotte kies je met een paar muiskliks je favoriete Van Gogh schilderij, zoals De Zaaier, het Gele Huis of de Zonnebloemen. Natuurlijk kun je het boek nog persoonlijker maken, bijvoorbeeld door het toevoegen van extra fotopagina’s of jaaroverzichten met bijzondere gebeurtenissen uit een specifiek jaar. Je kunt kiezen uit maar liefst 39 thema’s, zodat je het boek helemaal kan afstemmen op ontvanger. Zoals bijvoorbeeld je vriendin die 40 wordt, je collega die afscheid neemt of de babyshower van je zus. En als het klaar is, kun je het laten drukken zodat het een echt boek wordt.

PurePictures-Vriendenboeken116Samenwerking Van Gogh Museum
Ruud Hogerwerf, teammanager Rights & Reproductions van het Van Gogh Museum is enthousiast over het eindresultaat: “Het concept van Vriendenboeken.nl, samen met je vrienden online een boek maken voor bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardag of afscheid, sprak ons gelijk aan. Wat ons echter definitief over de streep trok, was dat je de schilderijen van Van Gogh kunt toevoegen aan het vriendenboek. Geweldig dat op deze manier de schilderijen van Van Gogh toegankelijk zijn voor een heel breed publiek. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met het werk van Van Gogh te bereiken en te inspireren. En de Van Gogh Vriendenboeken helpen daar zeker aan mee”.

Marjon te Lintelo van vriendenboeken.nl is vereerd dat het Van Gogh Museum met het nog jonge bedrijf wilde samenwerken. “Het was voor ons een diepe wens om vriendenboeken in de stijl van Van Gogh te maken en als dat lukt, ja dan is dat toch wel genieten. Het zijn acht prachtige boeken geworden. Fantastische boeken om cadeau te geven

De Van Gogh Vriendenboeken zijn exclusief verkrijgbaar via www.vriendenboeken.nl.

Laat van je horen

*