Kleur + Kleur = Chaos

chaos-and-order.com_ss14_aWil jij ruitjes combineren met mini-polkadots of kleurige strepen met XXL-stippen? Met de vrolijke kleding van het Nederlandse kinderkledingmerk Chaos-and-Order is alles mogelijk. In de nieuwe zomercollectie van Chaos-and-Order vind je héél veel kleuren, dessins en retroprints die je eenvoudig kunt mixen & matchen tot de favoriete nieuwe zomeroutfit van jouw zoon of dochter. 

Stylingervaring is niet nodig om je kind deze zomer om te toveren tot coole beach boy of stoere zomerdiva. Met Chaos-and-Order kun je heel eenvoudig tops, jurkjes, rokjes, shorts en jasjes combineren. Alles kan en mag! In de webshop kun je bovendien in één keer een complete matching outfit bestellen. En de kleding zit ook nog eens superlekker, dus probeer je kind vanaf nu maar eens in andere kleren te krijgen…

De collectie Chaos-and-Order Summer 2014 is vanaf eind februari verkrijgbaar.

Voor meer informatie: www.chaos-and-order.com

Kek Mama feb2014-cover  Kek Mama feb2014-Chaos2

Kidslogmrt2014

Voormijnkleintje03032014  VoormijnkleintjeFB03032014

Gaafvoorkinderen09032014

Mamaplaats10032014

Laat van je horen

*