Wooninspiratie XXL

_MG_0128Heb je een eigen stijl en ben je op zoek naar originele meubels, dan is interieurwinkel Zwaartafelen echt iets voor jou. Bij Zwaartafelen vind je geen standaardcollecties, maar een bonte verzameling van stoere tafels, hippe stoeltjes en originele, industriële lampen. Een inspirerende hotspot voor woonliefhebbers met bijzondere wensen!

De handgemaakte, eiken tafels zijn echte eyecatchers binnen de collectie van Zwaartafelen. Van robuuste boomstamtafel tot originele kloostertafel en praktische picknicktafel, alle tafels worden met veel liefde in het eigen atelier ontworpen en geheel naar wens op maat gemaakt. Onverwoestbare tafels waar je gegarandeerd een leven lang plezier van hebt.

Naast tafels biedt Zwaartafelen  een uitgebreide collectie stoelen in alle soorten, materialen en maten. Je nieuwe interieur maak je helemaal af met een van de authentieke, industriële lampen, die speciaal voor Zwaartafelen worden geïmporteerd uit Oost-Europa. Zo weet je zeker dat jouw interieur 100% uniek is.

Voor meer informatie: www.zwaartafelen.nl

 

Kek Mama juni 2014 cover Kek Mama juni 2014 Schermafbeelding 2014-03-05 om 10.54.59  Wonen.nl   Wonen.zoekme.be   WonenWonen.nl   Interieurinspiratie.nl   Wonenonline.nl   Planetfem.nl

Laat van je horen

*