Voor buitengenieters

Picknicktafel BillDe zomer is voor velen ongetwijfeld de mooiste tijd van het jaar. Niets is fijner dan met vrienden of familie buiten te genieten van het mooie weer. Met picknicktafel Bill van Zwaartafelen kun je deze zomer onbeperkt buiten eten, borrelen en barbecueën. De lange, stoere tafel nodigt uit om gezellig aan te schuiven en urenlang te genieten van zonnige zomerdagen en zwoele zomernachten. Het enige dat je nodig hebt is een mooie plek om ‘m neer te zetten, leuk gezelschap en lekkere hapjes.

Picknicktafel Bill is een ontwerp van Zwaartafelen. De tafel is gemaakt van Billinga, een onverwoestbare, Afrikaanse houtsoort met een bijna gouden kleur. De houtsoort wordt al honderden jaren gebruikt voor de vervaardiging van molens, sluisdeuren en damwanden. Onderhoud is niet nodig, het hout vergrijst prachtig door de buitenlucht. Dat Bill van een zware kwaliteit hout is gemaakt, merk je overigens ook aan z’n gewicht. Denk dus goed na waar je de tafel neerzet, want je hebt echte krachtpatsers nodig om ‘m te verplaatsen.

Over Zwaartafelen
Bij interieurwinkel Zwaartafelen vind je geen standaardcollecties, maar een bonte verzameling van stoere tafels, hippe stoeltjes en originele, industriële lampen. Een inspirerende hotspot voor woonliefhebbers met bijzondere wensen. De handgemaakte, eiken tafels zijn echte eyecatchers binnen de collectie van Zwaartafelen. Van robuuste boomstamtafel tot originele kloostertafel en praktische picknicktafel, alle tafels worden met veel liefde in het eigen atelier ontworpen en geheel naar wens op maat gemaakt. Onverwoestbare tafels waar je gegarandeerd een leven lang plezier van hebt, zowel buiten als binnen.

 

Leuke Suggesties   Interieurinspiratie

Laat van je horen

*