Dubbele bescherming

Leitz Complete Multi-Case portrait privacy open black-lrMet de Leitz Complete Multi-Case hoef je niet langer te kiezen of je je documenten of je iPad beschermt. Dankzij de verwisselbare cover bescherm je gewoon allebei! Onderweg kies je voor de stevige cover die het scherm van je iPad Air optimaal tegen krassen beschermt. En als je werkt aan gevoelige documenten gebruik je het Privacy Screen, een speciaal beveiligingsscherm waardoor anderen niet op je scherm kunnen meekijkenDus niet alleen veilig, maar ook heel handig!

De Leitz Complete Multi-Case is ideaal voor professionals die regelmatig onderweg op hun iPad  aan vertrouwelijke documenten werken, maar natuurlijk ook voor mensen die liever geen meekijkers hebben als ze in de trein of een café op hun iPad bezig zijn. Dankzij de 180° draaibare standaard die in de achterzijde van de case is geïntegreerd, kun je de iPad zowel portrait als landschape plaatsen. Zo kun altijd in een optimale type- en kijkhoek op je iPad werken, zowel met staande als liggende documenten.

Leitz Complete Multi-Case landscape privacy open white-lrPrivacy Screen
Het Privacy Screen is een gepatenteerd scherm dat je over het iPad-scherm klapt, waardoor meekijken voor anderen onmogelijk wordt. Bij een schuine blik op het scherm is alleen een zwart vlak zichtbaar. Het touchscreen van de iPad blijft tegelijkertijd volledig functioneel. Na gebruik kun je het scherm eenvoudig vervangen door een stevige cover ter bescherming van de iPad Air.

Adviesprijs Leitz Complete Multi-Case: € 48,-
Leitz Complete Multi-Case inclusief Privacy Screen: €85 (prijzen incl. BTW).

Voor meer informatie en verkrijgbaarheid: www.leitz.nl/complete

 

Een greep uit de publicaties:

Leitz komt met nieuw beschermproduct

Telecom Business Magazine

Computer Business Magazine sep 2014-cover  Computer Business Magazine sep 2014-multicase

Arts&Autosep2014-cover Arts&Autosep2014-multicase

Lifehacking10092014

MensMind-cover  LEITZ COMPLæTèmJLTI-CASE BEVEILIGT IPAD EN VERTROUWELIJKE DOCUME

Gadgetgear31082014

Ladygadgets.blogo01092014

nujij01092014

Portablegear29082014

Connexie cover ConneXie30112014

 

 

Laat van je horen

*