Was het maar vast winter!

hHet populaire kinderkledingmerk Chaos-and-Order kan niet wachten tot de winter begint. Stoere jurkjes met een heerlijk warme col, behaaglijke hoodies, coole shirts met opvallende prints en speelse rokjes. Zoals je van Chaos-and-Order gewend bent, vind je in de nieuwe collectie weer veel kleuren, dessins en prints die je eenvoudig kunt combineren. Een wintercollectie die vraagt om spannende sneeuwbalgevechten, lange sleetochten en nagenieten bij de open haard met warme chocolademelk!

Illustraie08 cropDe nieuwe wintercollectie van Chaos-and-Order is speciaal ontworpen voor stoere, coole meiden en jongens die weten wat ze willen. Weg met saaie kleuren en designs. Deze kids gaan voor gave kleuren en opvallende prints; van een hippe, felrode sterrenprint tot speels zebradesign. En, zeker niet onbelangrijk, de kleding kan tegen een stootje en zit ook nog eens heerlijk!

De collectie Chaos-and-Order Fall/Winter 2014 is vanaf medio september verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.chaos-and-order.com

Een greep uit de publicaties:

Gaafvoorkinderen-okt2014

Kinderspul01092014

Kidslog sep2014

Laat van je horen

*