Het perfecte cadeau voor de feestdagen

collage_onszelf_hollandWil je familie en vrienden dit jaar verrassen met een origineel cadeau voor Sinterklaas of kerst? Met EasyCollage heb je in een paar clicks het perfecte cadeau: een prachtige collage vol persoonlijke fotoherinneringen. Kies je favoriet uit de vele ontwerpen van hippe Nederlandse designers, sleep je foto’s erin en binnen een paar minuten is je cadeau al klaar!

Of het nu voor jezelf is of om weg te geven, een collage maken is bij EasyCollage heel eenvoudig. Op de website kun je kiezen uit een groot aantal prachtige collages, ontworpen door Nederlandse designers. Ga je voor een het retrodesign van La Scarlatte, een grappig Hollands ontwerp van Onszelf of kies je voor een no nonsense Instagramcollage? Je hoeft alleen maar je favoriete ontwerp te kiezen, je foto’s erin te slepen en in een minuut of vijf heb je een gegarandeerd topcadeau!

Meer informatie: www.easycollage.nl

collage_lilesadi2

Over EasyCollage
EasyCollage.nl is een gebruiksvriendelijke website waar je unieke collages kunt samenstellen. De collages van EasyCollage kunnen in overleg wereldwijd bezorgd worden. Bestel je een collage voor 11.30 uur en maak je gebruik van Next Day Delivery, dan wordt de collage nog dezelfde dag verzonden.

Laat van je horen

*