Miami bubblegum met een snufje chique

Chaos and Order_1616 illustratieDe nieuwe zomercollectie van Chaos and Order is er! Natuurlijk ook dit jaar weer boordevol kleuren, dessins en gave prints. Is je zoon op zoek naar een stoere outfit of gaat hij liever voor een stylish look? Is je dochter helemaal fan van lieve bubblegumkleurtjes? Of wordt het toch een sportieve zomeroutfit? Alle jurkjes, rokjes, tops en shirts kun je steeds weer mixen & matchen tot een gloednieuwe zomerlook.

Met de nieuwe zomercollectie van Chaos and Order heb je ruime keuze uit jurkjes, jumpsuits, rokjes, tops, shorts en shirts die je heel makkelijk kunt combineren. Van azuurblauw,  bubblegumroze, ruitjes en polkadots tot hippe designs en retro prints. En als je liever voor gemak gaat: in de webshop kun je in een keer een complete matching outfit bestellen. Alle kleding heeft bovendien een mooie, slanke pasvorm, dus zit ook nog eens superlekker!

De collectie Chaos-and-Order Summer 2015 is vanaf half februari verkrijgbaar.
Voor meer informatie en verkooppunten: www.chaos-and-order.com

 

Laat van je horen

*