Stoer en stijlvol

Broste Copenhagen vaas Raw Dusk Blue aardewerk s2

Ben je liefhebber van de Scandinavische woonstijl? Dan word je vast heel gelukkig van de nieuwe collecties van Broste Copenhagen, HouseDoctor, Hübsch en Bloomingville. Strak, tijdloos en altijd stijlvol. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je de populairste Scandinavische woonmerken en heb je oneindig veel keuze uit de  nieuwste woonaccessoires, meubels en verlichting. De laatste aanwinst is een set met twee stoere, aardewerken vazen van Broste Copenhagen in hippe pasteltinten.

Broste vaas sfeerbeeldIn de collectie van Broste Copenhagen vind je dit voorjaar veel pasteltinten. Naast roze en wit zijn beige en lichtblauw momenteel erg populair. Broste’s vazen Raw Dusk Blue hebben een speelse uitstraling door de gekleurde bovenzijde en aardewerken onderkant. Dankzij het eenvoudig ontwerp passen de vazen in elk interieur en zijn ze  goed te combineren met andere pasteltinten of metallic woonaccessoires.

Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfum volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als House Doctor, Bloomingville, Hübsch, Broste Copenhagen, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

 

 

 

    Wonen doe je zo - maart 2015

     

Laat van je horen

*