Gieter met stijl

Blomus gieter Limbo taupeJe huiskamer wordt een stuk gezelliger met een paar mooie planten. Meer groen in huis zorgt voor meer sfeer, meer zuurstof en het werkt nog stressverlagend ook. Bovendien heb je door die planten een hele goede reden om de nieuwste Blomus gieter een mooi plaatsje te geven in je interieur. Want deze stoere, stijlvolle gieter mag gezien worden. Een musthave voor iedereen met of zonder groene vingers!

Blomus gieter Limbo - sfeerbeeldHet Duitse woonmerk Blomus staat bekend om zijn opvallende woonaccessoires en strakke ontwerpen van rvs, waarbij design en functionaliteit perfect gecombineerd worden. Niet voor niets heeft Blomus al diverse designprijzen in de wacht gesleept.

In de nieuwste collectie van Blomus vind je de stijlvolle gieter Limbo. De gieter is gemaakt van rvs en kunststof en is verkrijgbaar in warm taupe, fris wit en elegant antraciet. Hij heeft een inhoud van 1,5 liter en met zijn extra lange schenktuit kun je overal gemakkelijk bij. De Limbo is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens heel handig!

Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als Bloomingville, House Doctor, Hübsch, Broste Copenhagen, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

LandIdee oktober-november 2015 LandIdee oktober-november

Laat van je horen

*