Knuffel met inhoud

BoBo BuddiesVoortaan wil je kind niet meer op stap zonder zijn BoBo Buddie. Deze superzachte knuffels zijn niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook nog eens heel handig. De BoBo Buddie is namelijk een knuffel, rugzak en dekentje in één. Handig als je een dagje weg gaat, naar school of een logeerpartijtje.

Op stap gaan wordt een stuk leuker én makkelijker met BoBo Buddies. Met deze knuffelrugzak heeft je kindje altijd zijn beste vriendje van thuis bij zich. In het rugzakje vind je een heerlijk zacht fleecedekentje, handig voor thuis of onderweg! En het rugzakje kun je ook nog eens als kussentje gebruiken.

Looplijn
BoBo Buddies zijn er in veel verschillende dieren: een giraf, varken, konijn, leeuw, olifant, hond en aap. Er is ook een knuffelrugzak met afneembare looplijn verkrijgbaar, ideaal voor actieve en ondernemende kinderen!

IMG_8417Knuffeldoekjes
Naast de knuffelrugzakjes zijn er ook BoBo Blankies: lekker grote knuffeldoekjes met een knuffeltje eraan. De elastieken armpjes van het knuffeltje kunnen om de pols van je kindje worden bevestigd. Zo raakt jouw kindje zijn favoriete BoBo Blankie nooit meer kwijt.

Over BoBo Buddies
De oprichter van BoBo Buddies, James Roupell, werd vroeger Bobo genoemd. Toen hij klein was, maakte zijn grootmoeder voor hem een knuffel met een dekentje erin. In zijn jeugd nam James zijn knuffel overal mee naar toe. Eenmaal volwassen besloot hij zijn eigen lijn uit te brengen, met knuffels die zachter, schattiger en praktischer zijn dan alle andere… de geboorte van BoBo Buddies!

 

Flair september  Flair september 2015-223092015 Friesch Dagblad Kiddowz.nlWinactie flairathome.nl Kinderspul.blog.nl Schermafbeelding 2015-06-08 om 11.16.48 Goodgirlscompany.nl Trotsemoeders.nl Mamaliefde.nl

 

Laat van je horen

*