Superstoere salontafel

Maggnus salontafelMarmer en koper zijn ook dit najaar hot. In de collectie van het populaire Scandinavische woonlabel Broste Copenhagen zie je dan ook veel marmeren en koperen meubels en accessoires terugkomen. Zoals de salontafel Maggnus, met een koperen frame en een groen marmeren tafelblad. Een stoere en stijlvolle combinatie!

Maggnus salontafelNa de zomer is het tijd om je interieur een nieuwe najaarslook te geven. Een paar kleine veranderingen maken soms al een heel verschil. Met de meubels, lampen en woonaccessoires van Broste Copenhagen geef je je interieur een stoere oppepper. Het label staat bekend om zijn Scandinavische eenvoud en robuuste uitstraling. Tafel Maggnus past perfect in deze stijl, met zijn donker koperen frame en mooi afgewerkte groen marmeren tafelblad. Maggnus is verkrijgbaar als salontafel en als bijzettafel.

Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als Broste Copenhagen, Bloomingville, House Doctor, Hübsch, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

 

Laat van je horen

*