In de spotlight

Bloomingville wandlamp met plankje goudDe nieuwste wandlamp van het Deense woonlabel Bloomingville is een echte eyecatcher en voelt zich thuis in zowel een klassieke als moderne inrichting. De lamp staat prachtig in je slaapkamer, woon- of werkkamer en biedt ook nog eens een extra handigheidje. Op het bijbehorende plankje kun je heel makkelijk een boek, e-reader of fotolijstje kwijt. Een aanwinst voor je interieur!

Bloomingville-autumn-winter-2015-1Het Deense interieurlabel Bloomingville combineert een nostalgische uitstraling met grovere, bijna rauwe details. Hierdoor ontstaat een unieke stijl die past in vrijwel elk interieur. Dat geldt ook voor deze wandlamp. Want of je ‘m nu in opvallend goud of fris wit hebt, hij zorgt voor sfeervolle verlichting. En op het handige plankje kun je een leuke accessoire kwijt, voor een extra speels effect.

Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als Broste Copenhagen, Bloomingville, House Doctor, Hübsch, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

 

Buitenleven november 2015BL07_Mix [P] kopie Roomed.nl

 

Laat van je horen

*