Onverwachte combinaties

housedoctor_M15_8a kleinerIn de nieuwe najaarscollectie Sophisticated Encounters van het Deense interieurlabel House Doctor staan spannende tegenstellingen centraal. Zo bevat de hippe collectie prachtige marmeren meubels, vloerkleden met geometrische prints en veel goud en koper in verlichting en accessoires. Verschillende stijlen en materialen die samen juist heel bijzondere combinaties vormen.

House Doctor vaas vrijstaand-hrMet de herfst voor de deur lanceert House Docter haar nieuwe Moments najaarscollectie. Vol diepe kleuren en stoere materialen om je interieur mee op te warmen voor het nieuwe seizoen. De collectie, Sophisticated Encounters, is een eerbetoon aan tegenstellingen; woonitems die op het eerste gezicht niet dezelfde look hebben, maar samen zorgen voor een unieke uitstraling. Combineer bijvoorbeeld het diepgroen van aardewerken vaas Circles met het stijlvolle groen en messing van tafellamp Note of het stoere marmer en ijzer van tafel The Green voor een unieke industriële look.

Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als House Doctor, Bloomingville, Hübsch, Broste Copenhagen, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

 

Interieurinspiratie.nlInterieurinspiratie.nlShowhome.nl

Laat van je horen

*