Voor kleine dierenfans

ZoocchiniDe superzachte badcapes van Zoocchini zijn niet alleen geweldig om te zien, maar ook heerlijk om je kindje mee af te drogen. Ideaal voor na het badje, in het zwembad of op het strand. Elke badcape heeft een mooie 3D-dierenprint op de capuchon die net zo zacht voor de huid is als de dikke katoenen badcape zelf. Niet voor niets zijn de Zoocchini dieren favoriet, bij ouders én kinderen!

ZoocchiniBij Zoocchini zijn ze fan van dieren én kleuren. De lieve badcapes zijn verkrijgbaar in diverse kleurige dierenprints. Wordt het een stoere dino, een lief schaapje of een coole flamingo? Elk ontwerp heeft prachtige 3D applicaties in de vorm van ogen, oren, een neus en zelfs manen of vinnen. De badcapes zijn verkrijgbaar in twee maten: een baby/dreumesmaat en een ruime kindermaat.

Extra speelplezier
De kinderbadcapes hebben allemaal een staart en grappige pootjes waar kinderen hun handen in kunnen steken voor nog meer verkleedplezier. Je zal zien dat jouw kindje uren zoet is met deze speelse badcape.

DierenwashandjesZoocchini
Van de babybadcapes zijn bijbehorende dierenwashandjes verkrijgbaar. De washandjes zijn voorzien van 3D oortjes en pootjes waar je je vingers in kunt steken. Zo wordt in bad gaan echt een feestje!

Het perfecte cadeau
Alle Zoocchini badcapes voelen heerlijk zacht aan en zijn gemaakt van extra dikke kwaliteit katoen. De badcapes zijn prachtig verpakt in een mooie, kartonnen geschenkdoos. Ze zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook het perfecte cadeautje om je eigen baby of kind mee te vertroetelen.

Friesch Dagblad Kinderspul.blog.nl Steenwijker Courant Coole Suggesties Coole Suggesties

Laat van je horen

*