Voor lange winteravonden

Bloomingville lounge chair-sfeer4-3Met de winter voor de deur is het seizoen aangebroken om weer heerlijk binnen te loungen. Lange avonden genieten, met een goed boek en een glas wijn of gezellig samen met vrienden. Als je dan écht in stijl wilt loungen, dan is deze Bloomingville lounge chair de perfecte toevoeging aan je inrichting. De stoel combineert een retro uitstraling met een strak ontwerp en hippe goudfinish. Of je nu een moderne inrichting hebt of meer houdt van klassiek; deze eyecatcher voelt zich thuis in elk interieur!

Bloomingville lounge chair mesh-87201403Het Deense interieurlabel Bloomingville staat bekend om haar collecties waarin een nostalgische uitstraling wordt gecombineerd met grove, bijna rauwe details. Het resultaat is een unieke stijl die in vrijwel elk interieur past. In de nieuwe collectie van Bloomingville vind je deze metalen lounge chair in de kleuren zwart, wit en goud. Bijpassend is een zitkussen verkrijgbaar in een mooie kleur grijs.

Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als Bloomingville, Broste Copenhagen, House Doctor, Hübsch, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

LINDA - maart 2016 LINDA 2 - maart 2016

Laat van je horen

*