In alle soorten en maten

ZwaartafelenDe eettafel is vaak het centrale punt in huis. Aan tafel wordt lief en leed gedeeld, gelachen, gepraat, gegeten en gedronken. Een mooie tafel is dus belangrijk. Voor een tafel die precies aan jouw wensen voldoet, kun je terecht bij de meubelmakers van Zwaartafelen. Groot, klein, lang, kort, dik of dun, Zwaartafelen maakt precies de tafel die jij wilt.

Zwaartafelen maakt tafels in alle soorten en maten. De handgemaakte eikenhouten tafels zijn met hun authentieke, levendige uitstraling ware eyecatchers in het interieur. Van robuuste boomstamtafel tot originele kloostertafel en praktische picknicktafel, alle tafels worden met veel liefde in het eigen atelier ontworpen en geheel naar wens op maat gemaakt.

De drijvende kracht achter Zwaartafelen is Frank van Reij: “Het begon allemaal jaren geleden met een zelfgemaakte tafel waar ik veel enthousiaste reacties op kreeg. Ik besloot het roer om te gooien en van mijn hobby mijn beroep te maken. Sindsdien heeft ons team zich gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte stoere tafels. Onverwoestbare tafels waar je gegarandeerd een leven lang plezier van hebt!”

Laat van je horen

*