XO voor je baby

Bamboo Muslin Swaddling Blanket - Hugs & Kisses Baby 2Met een pasgeboren baby kun je niet zonder swaddles. Hydrofiele babydoeken kun je echt overal voor gebruiken. Zo zijn swaddles handig als inbakerdoek, handdoek na het badderen, als lakentje en als doek over het aankleedkussen. De bamboe swaddles van Lulujo zijn superzacht en ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van je baby optimaal wordt gereguleerd.

Bamboo Modern CollectionDe superzachte swaddles van Lulujo hebben een royaal formaat van 120 x 120 cm en zijn gemaakt van dubbellaags bamboo mousseline. De stof is licht, open geweven en ademend, zodat je baby niet oververhit raakt. De swaddles zijn per stuk verkrijgbaar in verschillende black & white dessins, zoals een hippe XO print (kusjes en knuffels). Zo kies je precies de dessins die jij mooi vindt, voor je eigen kindje of als kraamcadeau!

 

 

 

Fashionlab.nl

Laat van je horen

*