TipGo biedt handig alternatief voor Google  

TipGo iPhone front_pbOnlangs is de nieuwe Nederlandse app en website TipGo gelanceerd, een online afstandsbediening waarmee je zo snel mogelijk naar de beste en meest gebruikte websites navigeert. Belangrijk onderscheid ten opzichte van reguliere zoekmachines is dat TipGo handmatig en objectief aanbieders selecteert op basis van gebruiksvriendelijkheid en inhoud. TipGo is als gratis app beschikbaar voor Android en IOS of direct te gebruiken via tipgo.nl

De gemiddelde internetgebruiker raadpleegt in de praktijk vaak slechts een beperkt aantal websites. Bovendien zijn er veel websites die hetzelfde of een vergelijkbaar aanbod hebben, denk bijvoorbeeld aan verkeersinformatie, vliegtickets of kortingscodes. Uitgangspunt van TipGo is dan ook om zo snel mogelijk toegang te bieden tot de websites die het beste en meest unieke aanbod bieden. Daarnaast is het mogelijk om de zoekresultaten naar wens te personaliseren, zodat ook eigen webfavorieten snel en makkelijk vindbaar zijn.

Typen wordt klikken
TipGo werkt met een zeer toegankelijk systeem, waarbij je navigeert door op voor zichzelf sprekende icoontjes te klikken. Het is niet nodig om zoektermen of url’s te typen, zodat je snel langs de verschillende rubrieken en aanbieders kunt navigeren. Omdat TipGo op elk device is te gebruiken, heb je overal dezelfde herkenbare indeling en hetzelfde aanbod van websites, waar je met één klik naartoe surft. TipGo functioneert dan ook als een online afstandsbediening voor je laptop, tablet, smartphone en smart tv.

Handmatige selectie aanbieders
De selectie en beschrijvingen van aanbieders wordt bij TipGo niet door zoekmachinerobots gedaan. Alle websites worden handmatig bekeken, beoordeeld en geselecteerd door een Nederlands redactieteam. Belangrijke beoordelingscriteria voor TipGo zijn de werkzaamheid, de professionaliteit, volledigheid, actualiteit en populariteit van de website. Verder kijkt TipGo hoe uniek het aanbod op de site is. De rangschikking wordt niet beïnvloed door advertenties of andere factoren. Zo ontstaat een effectieve selectie, waarmee snel door het beschikbare online aanbod kan worden genavigeerd. Daarnaast kun je het aanbod zelf aanvullen met eigen favorieten, zodat een optimale mix ontstaat van je eigen favoriete websites en het beste van het web.

Voor meer informatie: www.tipgo.nl

 

 

Laat van je horen

*