Veilig en oersterk

natursutten bottle23313 copyNatursutten, bekend van de natuurrubberen fopspeentjes, heeft nu ook glazen drinkflessen in haar assortiment opgenomen. De flessen zijn oersterk, hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Zowel de fles als de bijbehorende flessenspeen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Een duurzame en veilige keuze voor jouw kleintje!

De glazen flessen van Natursutten zijn gemaakt van zuiver borosilicaatglas. Hierdoor zijn ze bestand tegen hitte en grote temperatuurverschillen. Handig, omdat de Natursutten flessen zonder problemen bewaard kunnen worden in de koelkast, opgewarmd in de magnetron en gereinigd in de vaatwasser. De flessen zijn schokbestendig, licht in gewicht en vrij van BPA, phthalates en andere schadelijke stoffen.

Veilig en hygiënisch
De bijbehorende flessenspeen is gemaakt van hetzelfde materiaal als de bekende fopspeentjes van Natursutten. De flesspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en net als de flessen vrij van schadelijke stoffen. De speentjes voelen heerlijk zacht aan en zijn vervaardigd uit één stuk, waardoor er geen vuil en bacteriën tussen de naden kan komen.

Geen darmkrampjes
Het innovatieve ontwerp met een dubbel anti-koliek ventiel zorgt voor een constante stroom van de flesvoeding, waardoor darmkrampjes en gasvorming in de buik van je baby voorkomen wordt.

 

Blogmama.nl

Laat van je horen

*