Naar buiten

De eerste voorjaarszon is ieder jaar weer het startschot van een heerlijk lang buitenseizoen. Het favoriete seizoen van velen! Want wat is er fijner dan met vrienden of familie te genieten van het mooie weer. Aan picknicktafel Bill van Zwaartafelen kun je deze zomer onbeperkt buiten eten, borrelen en barbecueën. Deze onverwoestbare tafel nodigt uit om gezellig aan te schuiven en urenlang te genieten van zonnige zomerdagen en zwoele zomernachten.

Picknicktafel Bill - ZwaartafelenPicknicktafel Bill is gemaakt van Bilingahout, een onverwoestbare, Afrikaanse houtsoort met een fraaie gouden kleur. De houtsoort wordt al honderden jaren gebruikt voor de vervaardiging van molens, sluisdeuren en damwanden. Onderhoud is niet nodig, het hout vergrijst prachtig door de buitenlucht.

Zware jongen
Gezien zijn gewicht is het wel aan te raden om goed na te denken over de plek waar je de tafel neerzet. Frank van Reij, oprichter van Zwaartafelen: “Bij het ontwerpen van de picknicktafel hebben we bewust gekozen voor een onverwoestbare, zware houtsoort. De tafel is niet alleen onderhoudsvrij, maar ook heel stevig. Zo hoef je er niet bang voor te zijn dat hij omvalt als er in verhouding veel mensen aan een kant zitten. Echt gewogen hebben we de tafel nooit, maar we schatten in dat Bill circa 800 kilo is. Een echte zware jongen dus!

Over Zwaartafelen
Zwaartafelen maakt tafels in alle soorten en maten. De handgemaakte tafels zijn met hun authentieke, levendige uitstraling ware eyecatchers in de tuin of het interieur. Van robuuste boomstamtafel tot originele kloostertafel en praktische picknicktafel, alle tafels worden met veel liefde in het eigen atelier ontworpen en geheel naar wens op maat gemaakt.

Voor meer informatie: www.zwaartafelen.nl

 

Marcelineke.nl

Laat van je horen

*