Voor stoere kleuters

Allie the AlicornHet vrolijke merk Zoocchini ken je misschien al van de 3D dierenbadcapes waarmee je je kindje heerlijk kunt verwennen na zwemmen of badderen. Sinds kort zijn er van Zoocchini ook kinderrugzakjes verkrijgbaar. Een stoere en praktische tas voor een logeerpartij, de crèche of de basisschool!

De rugzakjes van Zoocchini hebben de perfecte maat voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal, makkelijk afneembaar en voorzien van verstelbare schouderbanden, zodat je de rugzak precies op maat kunt maken. De rugzakjes hebben grote ritsen, zodat ook de allerjongste kleuters hun tas zelf open kunnen krijgen. Er zit genoeg ruimte in de tas om alles voor een drukke schooldag of logeerpartijtje in kwijt te kunnen. Bovendien heeft de rugtas handige vakjes voor bijvoorbeeld een drinkbeker of tussendoortje.

Group 3016De kinderrugzakken van Zoocchini zijn verkrijgbaar in vier verschillende designs: Olive the Owl, Sherman the Shark, Allie the Alicorn en Devin the Dinosaur. De dierenrugzakjes zijn voorzien van mooie 3D details, zoals de uitstekende snuit van de dinosaurus of de snavel van de uil. Welke vind jij het leukste voor jouw stoere kleuter?

Laat van je horen

*