Het geheim van Sophie de Giraf

Sophie de GirafAl sinds 1961 is Sophie de Giraf onverminderd populair. Al meer dan 50 miljoen baby’s en dreumesen hebben inmiddels met Sophie gespeeld. In haar geboorteland is het girafje een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie. Het geheim van Sophie de Giraf? Ze is gemaakt van de allerbeste kwaliteit natuurrubber, 100% veilig en natuurlijk superschattig!

Met haar dunne nek en lange poten is Sophie de Giraf zeer geschikt voor kleine babyhandjes en haar zachte, uitstekende oren en poten zijn heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Door haar opvallende giraffenvlekjes, speciale geur en grappige piepgeluidje leren veel baby’s haar al snel herkennen en prikkelt ze hun zintuigen.

220120 2100% natuurlijk
Naast het bekende girafje zijn er inmiddels veel meer Sophie de Giraf producten verkrijgbaar. Zo heeft Sophie haar eigen verzorgingslijn, boekjes, knuffels en de ecologische lijn So’Pure. De producten uit de So’Pure collectie zijn gemaakt van natuurlijk rubber, 100% biologisch katoen en maïsvezels. Daardoor voelt het speelgoed heerlijk zacht aan en beperkt het bovendien de kans op allergieën bij baby’s.

Het perfecte cadeau
In de collectie van Sophie de Giraf vind je altijd het ultieme (kraam)cadeau. Kies bijvoorbeeld voor de So’Pure Colo’rings, ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes. Of de lieve knuffel Chérie, gemaakt van heerlijk zacht velours. Het perfecte cadeau voor urenlang knuffelplezier!

Voor meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*