5..4..3..2..1..Thunderbirds Are Go!

tagsuper-vehicle-set90294-lrVeel fans volgen de spannende avonturen van International Rescue op de voet en kunnen niet wachten totdat Thunderbirds Are Go weer bij Zapp te zien is. En met de Thunderbirds Are Go actiefiguren en playsets kunnen kinderen de avonturen van hun favoriete tv-serie steeds opnieuw beleven en zelfs gloednieuwe avonturen voor hun favoriete helden bedenken. Alle Tracy broers, hun futuristische voertuigen en zelfs Tracy Island en superschurk The Hood staan klaar om samen met jou hun nieuwste avontuur te beleven!

De succesvolle animatieserie Thunderbirds Are Go is een moderne remake van de cultserie uit de jaren ’60 en is dan ook populair bij zowel jong als oud. In de serie gaan de vijf Tracy broers van International Rescue elke week vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan op pad om de sluwe plannen van ‘The Hood’ te verijdelen. Dankzij hun supersonische apparatuur slagen ze er steeds weer ternauwernood in om de meest vreselijke rampen te voorkomen.

De gloednieuwe serie actiefiguren en speelsets van Thunderbirds Are Go omvat niet alleen de meest populaire figuren, maar ook de supersonische Thunderbird 1, transportvliegtuig Thunderbird 2, de Thunderbird 3 raket, duikboot Thunderbird 4 en zelfs het complete Tracy Island, de geheime thuisbasis van de Tracy broers. Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig voor een superspannend Thunderbirds Are Go avontuur.

group-line-up-with-kayo-rgb-med

 

Laat van je horen

*