Bubabloon: de veilige en onweerstaanbare speelbal

Het stuitert als een bal, zweeft als een ballon, maar voelt heerlijk zacht en knalt niet kapot! De BubaBloon is een zachte, katoenen hoes waarmee je een gewone ballon omtovert tot een fantastische speelbal. De stof voelt heerlijk aan en maakt de ballon stevig en sterk, terwijl de felle kleuren en vrolijke patronen uitnodigen om ermee te spelen. Het perfecte non-tech speelgoed dat je overal mee naartoe kunt nemen: ballon opblazen en spelen maar!

De heldere kleuren en vrolijke designs maken de BubaBloon onweerstaanbaar om mee te spelen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een onverwachte knal. De BubaBloon is gemaakt van 100% poplin katoen en daarom ook nog eens heel geschikt voor kinderen met een latexallergie. Bovendien is de speciaal ontwikkelde stof duurzaam en herbruikbaar. En als de BubaBloon vies is, was je ‘m gewoon in de wasmachine op 30 graden.

Herbruikbare ballon
De BubaBloon is geschikt voor alle standaardballonnen. Je hoeft de ballon zelfs niet eens dicht te knopen. Na afloop kun je ‘m dus weer leeg laten lopen om makkelijk op te kunnen bergen. Ook kun je de ballon een beetje bijblazen als dat nodig is. Na het blazen draai je het ventiel onder de stof en de BubaBloon is weer klaar voor gebruik!

Colour your own
Behalve de BubaBloon in vele kleuren en designs is er ook een speciale ‘colour your own’ versie. Deze kan je kind zelf mooi inkleuren met behulp van de meegeleverde, uitwasbare stiften. Ook deze uitvoering is natuurlijk gewoon uitwasbaar, voor eindeloos speel- en kleurplezier!

Educatief gebruik
Bubabloon is niet alleen leuk en veilig speelgoed voor alle kinderen die houden van spelen en ontdekken, maar is ook erg geschikt als educatief oefenmateriaal. De vrolijke kleuren en motieven stimuleren de zintuigen en de lichtgewicht bal draagt bij aan de verbetering van de motorische vaardigheden van jong en oud. Zo is de BubaBloon zeer geschikt voor gebruik door senioren, mensen met een fysieke beperking of kinderen met autisme. Dit maakt de BubaBloon ideaal voor gebruik op een kinderdagverblijf, zorgcentrum of fysiotherapiepraktijk.

 

 

 

Gemaakt van 100% poplin katoen, geschikt vanaf 4 maanden.

Adviesprijs €8,99 (inclusief 3 ballonnen).
Colour your own-versie, adviesprijs €11,99 inclusief 5 uitwasbare stiften

Meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*