Olala: een lichtpad van konijntjes

Drie schattige konijntjes zorgen ervoor dat je kindje rustig in slaap valt en stellen hem gerust als hij wakker wordt. De lampjes worden niet warm en zijn draadloos, dus kunnen gerust mee in bed. Maar de konijntjes kunnen ook een bijzonder lichtpad creëren gedurende de nacht: een konijntje in de slaapkamer, eentje op de gang en een in de badkamer. Zo kan je kindje langs de geruststellende lichtjes ’s nachts veilig de weg naar het toilet vinden.

De Olala Boutique® draadloze ledlampjes zijn gemaakt van veilige materialen en speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes, zodat je kindje ze makkelijk vast kan pakken en mee kan nemen. Léo, Léni en Lila laden snel en eenvoudig op zodra ze op het bijgeleverde inductie basisstation worden geplaatst. En na slechts drie uur laden, zorgen de konijntjes voor een geruststellend lichtje dat minimaal 12 uur blijft branden.

Over Olala Boutique
Olala Boutique® is een Franse fabrikant van producten die speciaal door ouders zijn ontworpen, naar aanleiding van situaties die ze zijn tegengekomen bij hun eigen kinderen. De producten zijn bedoeld om het dagelijks leven van ouders gemakkelijker te maken en de onafhankelijkheid van kinderen te stimuleren. Na bijna twee jaar van onderzoek en ontwikkeling zijn de konijntjes Léo, Léni en Lila de eerste creatie van Olala Boutique. Alle producten van Olala Boutique worden uitvoerig getest door een groep moeders en hun kinderen, en worden vervaardigd in overeenstemming met de Europese normen.

Je kunt kiezen uit lampjes met een inductie laadunit, USB of batterijen.

Olala LED nachtlampje Solo (Léo): €29,95
Olala LED nachtlampje Trio-Set (Léo, Léni en Lila): €49,95

Meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*