Leitz MyBox: mooi opgeruimd staat netjes

Iedereen heeft wel rondslingerende spullen waarvoor je eigenlijk geen goede oplossing hebt. Je wilt ze graag netjes opbergen, maar wel zo dat je ze snel en makkelijk weer bij de hand hebt. En dan ook liefst op een manier die past in jouw inrichting. Daarom introduceert Leitz MyBox® het nieuwe opbergen: designboxen waarin je alles in een handomdraai opruimt en die wél mooi passen in je interieur.

De Leitz MyBox is afsluitbaar en de boxen zijn handig te stapelen. Bovendien kun je de binnenzijde indelen in verschillende vakken en lagen. Kortom, de opbergoplossing die gezien mag worden in elke huiskamer, slaapkamer, badkamer, keuken of studeerkamer. De MyBox is gemaakt van hoogwaardig (BPA-vrij) kunststof, dus duurzaam, waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Van koekjesversierset, sokken, tijdschriften, schoenpoets en batterijen tot verjaardagslingers en knutselspullen van de kinderen. Weg met die lelijke transparante opbergkisten en kartonnen dozen; met de Leitz MyBox berg je alles niet alleen handig en overzichtelijk op, maar ook nog op een manier die past bij jouw stijl en inrichting.

Slimme inrichting
De MyBox is verkrijgbaar in verschillende maten die je onderling kunt stapelen en combineren. Maar ook over de inrichting ervan is goed nagedacht. Zo kun je de boxen uitbreiden met diverse opbergtrays waarmee je ze ook vanbinnen handig kunt inrichten en organiseren in verschillende vakken en lagen. Zo gebruik je de beschikbare ruimte optimaal en vind je alles weer snel en makkelijk terug.

WOW wonen en werken
De Leitz MyBox is verkrijgbaar in wit met vier verschillende accentkleuren: roze, groen, blauw en grijs. De luxe boxen zijn bovendien perfect te  combineren met de bureauaccessoires uit de Leitz WOW serie. Zo kun je zowel je werkplek als je interieur helemaal naar jouw stijl inrichten. Dat woont en werkt een stuk fijner!
Voor meer informatie www.leitz.com/MyBox

De Leitz MyBox® is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.
Adviesprijs MyBox® vanaf € 12,99, opbergtray vanaf € 5,49

***

Een greep uit de gerealiseerde publicaties:

  

Avrobode oktober 2017

 

   

  

    

  

  

   

Televizier.nl

veronicamagazine.nl

  

Laat van je horen

*