Reizen op rolletjes

Veel zakelijke reizigers reizen bij voorkeur slechts met handbagage. Immers, dat bespaart niet alleen geld, maar ook aanzienlijk tijd bij het in- en uitchecken. De nieuwe Leitz Complete Handbagage Trolley voldoet aan de strenge richtlijnen voor handbagage van de belangrijkste vliegtuigmaatschappijen. In deze slim ingerichte reiskoffer kun je al je apparaten, zoals een laptop en telefoon kwijt, terwijl hij ook voldoende ruimte biedt voor al je kleding en andere reisbenodigdheden voor een korte businesstrip van een dag of 4. En dankzij z’n slimme opbergsysteem heb je niet alleen je reisdocumenten altijd binnen handbereik, ook biedt het voorste compartiment direct toegang tot je laptop en toilettas, voor een snelle bagagecontrole. 

Steeds meer luchtvaartmaatschappijen zijn in de loop der tijd striktere richtlijnen gaan hanteren met betrekking tot de afmetingen van handbagage, waarbij de maximale grootte ook nog eens is afgenomen. De Leitz Complete Handbagage Trolley voldoet aan de nieuwste richtlijnen van de belangrijkste vliegtuigmaatschappijen, zoals Delta, United en KLM. Ondanks zijn lichtgewicht uitvoering is de trolley van zeer hoge kwaliteit en biedt veel gebruiksgemak. Dankzij een slim opbergsysteem met maar liefst 10 verschillende vakken kun je al je reisbenodigdheden handig organiseren, met onder andere aparte vakken voor kleding, een laptop, kabels en een toilettas, en een aparte pennen- en sleutelhouder. Daarnaast beschikt de trolley over een verstelbare trekstang en een TSA gecertificeerd combinatieslot zodat alle vakken veilig op slot kunnen, maar de inhoud van de trolley nog wel gewoon door de douane kan worden gecontroleerd.

Internationale design awards
De tassen uit de Leitz Complete Smart Traveller range zijn niet alleen slim en comfortabel, ze mogen zeker ook gezien worden met een design dat functionaliteit en stijl combineert. Zo heeft de serie, bestaande uit onder andere laptoptassen, laptop en tablet hoezen en trolleys inmiddels al twee internationale design prijzen in de wacht gesleept: zowel de prestigieuze Red Dot Award 2015 als de iF Design Award 2015.

Adviesprijs Leitz Complete Handbagage Trolley vanaf € 195,- (incl. BTW)
Onder andere verkrijgbaar via www.bol.com

Voor meer informatie: www.leitz.com/complete

Laat van je horen

*