Bijzondere designvaas ‘Ode aan de geknakte bloem’

Wie kent het niet: bij elke mooie bos bloemen blijven er vaak wel een paar prachtige, maar geknakte exemplaren over. Een mooie kelk, maar een te kort steeltje waarvoor geen plek is te vinden en de bloem vaak uiteindelijk toch wordt weggegooid. Dit gegeven inspireerde fotograaf en stylist Suzanne Paap en ontwerper Nienke van de Pol tot het concept van een nieuwe vaas: de Bloom POL-vaas.

Aan de tekentafel bij Nienke van de Pol ontstond het originele ontwerp van de Bloom POL-vaas. Een vaas met een vrouwelijke touch, dankzij haar ronde zachte vormen. De melkwitte tint van het porselein zorgt ervoor dat elke geknakte bloem in zijn volle kleur tot zijn recht komt en een ware blikvanger wordt.

Als liefhebber van bloemen en keramiek is fotograaf en stylist Suzanne Paap in het bijzonder gecharmeerd van het werk van ontwerper Nienke van de Pol. Haar porseleinen producten met prachtige, ogenschijnlijke eenvoudige strakke lijnen zijn veelvuldig te zien in fotoproducties en komen terug in diverse interieur-bladen. Eerdere samenwerkingen leidde tot de wens om ook tot een gezamenlijk product te komen. Het resultaat is een object waarin de voorliefde voor bloemen en mooi porselein bij elkaar komen.

De Bloom POL – vaas© is verkrijgbaar in Conceptstore De Wij Vorm in Amerongen, via de webshop dewijvorm.nl en in de webshop van BloomInspiration.
Adviesprijs €129,00

Meer informatie: www.bloominspiration.com
of www.studionienkevandepol.nl

Laat van je horen

*