Eerste hulp bij leren kruipen

Kruipen wordt vaak beschouwd als een belangrijke ontwikkelingsmijlpaal. Met de vrolijke kruipsetjes van Zoocchini maak je deze eerste stap richting zelfstandig lopen zo makkelijk mogelijk voor je baby. Elk setje bestaat uit een legging, met handige silicone grip op de kniestukken, en bijpassende sokjes met antislipzolen. Zo voorkom je dat je baby uitglijdt en bescherm je tegelijkertijd z’n knietjes terwijl hij al kruipend op verkenning gaat.

Leren kruipen vormt een belangrijke basis voor de verdere ontwikkeling van je kindje. Verschillende hersengebieden worden erdoor gestimuleerd die belangrijk zijn voor toekomstig leren, zoals de grove en fijne motoriek, de cognitieve ontwikkeling en oog-handcoördinatie, maar ook aspecten als concentratie, geheugen en dieptewaarneming.

Kruip-loop overgang
Dankzij de Zoocchini crawlers kan je baby veilig leren kruipen. Bovendien vormen de antislipzolen de perfecte voorbereiding voor de kruip-loop overgang. De kruipsetjes zijn gemaakt van extra zacht, elastisch en ademend materiaal zodat je baby lekker vrij kan bewegen. Je hebt bovendien keuze uit verschillende speelse dierenprints, dus niet alleen handig, maar ook heel schattig om te zien!

 

 

 

 

Adviesprijzen:
De Zoocchini crawlers zijn verkrijgbaar in medium en large, adviesprijs € 17,99

Meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*