Geschikt voor alle leeftijden

Pura flessen zien er met hun strakke rvs-design en vrolijk gekleurde sleeves prachtig uit. Maar ze zijn ook nog eens 100% plasticvrij, milieuvriendelijk en heel betaalbaar. En omdat ze oersterk zijn, krijg je er een levenslange garantie op. De siliconen top is eenvoudig te wisselen, waarbij je keuze hebt uit vijf verschillende tops: van babyspeen, tuit of rietje tot een volwassen sportdop. Zo is de fles geschikt voor alle leeftijden. Het motto van Pura is niet voor niets ‘one life, one bottle’!

Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit rvs (#304 of 18/9 kwaliteit) zonder coating aan de binnenzijde. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans en heb je dus geen last van nare luchtjes of een vieze smaak. De flessen kunnen gewoon in de vaatwasser en zijn, dankzij de grote halsopening, heel gemakkelijk schoon te houden. De buitenzijde is voorzien van een vrolijk gekleurde siliconen hoes, waarmee je ‘m prettig kunt vasthouden. Niet alleen mooi om te zien, maar dus ook nog eens heel praktisch!

Verwisselbare doppen
Bij de Pura fles kun je kiezen uit verschillende, onderling verwisselbare tops gemaakt van medische kwaliteit silicone. Zo is er voor de allerkleinsten een speenfles met een natuurlijk beluchtende speen. Het gepatenteerde anti-kolieksysteem zorgt voor een continue druk en voorkomt luchtinname tijdens het drinken, om darmkrampjes te voorkomen. Voor peuters en kleuters kun je kiezen voor de top met siliconen tuit of rietje. Voor oudere kinderen en volwassenen is er tenslotte de sportdop: een speciale siliconen dop die de kans op knoeien aanzienlijk verkleint, maar vooral heel prettig drinkt. Alle flessen zijn bovendien zeer geschikt om drinken mee in te vriezen.

De Pura is verkrijgbaar in zes verschillende inhoudsmaten (van 125 ml tot 850 ml) en leverbaar als enkelwandige fles of dubbelwandige thermosfles.

Adviesprijs vanaf €15,99

Meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*