Heerlijk ingewikkeld

Een swaddle is onmisbaar voor iedere jonge moeder. Je kunt ze niet alleen gebruiken om je baby heerlijk in te bakeren, maar ze zijn ook ideaal als handdoek of lakentje. Lulujo is de musthave onder de swaddles. Niet alleen zijn ze veel zachter dan gewone swaddles, ze zien er ook nog eens prachtig uit dankzij de mooie prints. Lulujo swaddles zijn zowel los verkrijgbaar, in een mooie kartonnen geschenkdoos, als in luxe sets. Kortom, het perfecte kraamcadeau!

De swaddles van Lulujo zijn gemaakt van dubbellaags mousseline, waarbij je keuze hebt uit hoge kwaliteit katoen of bamboo mousseline. Ze zijn open geweven en ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van je baby zichzelf reguleert en je niet bang hoeft te zijn voor oververhitting. Bovendien zijn ze al voorgewassen, dus ze zullen niet meer krimpen. En omdat ze heerlijk zacht en sterk absorberend, zijn ze niet alleen handig als inbakerdoek, maar ook als handdoek na het badje of als laken in wieg of bedje. Of als spuugdoek tijdens het voeden, over het aankleedkussen of in de maxi cosi of kinderwagen. Je kunt dan ook nóóit teveel swaddles hebben!

Swaddles & Cards cadeauset
De Lulujo swaddles zijn ook verkrijgbaar in mooie cadeausets. Deze Lulujo Swaddle & Cards bevat niet alleen een royaal formaat swaddle met een bijzondere print, maar ook 14 Baby Photokaarten voor alle mijlpalen tijdens baby’s eerste jaar. Zo kun je je baby elke maand op zijn of haar swaddle fotograferen, inclusief bijbehorende kaart. Leuk om cadeau te geven én te krijgen.

Adviesprijzen:
Lulujo swaddles (120×120 cm), vanaf € 15,99
Lulujo set swaddle&cards, vanaf € 23,99

Meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*