Spelend verkennen

De Senso’Ball van So Pure is een uitnodigende speelbal voor de allerkleinsten. De bal is gemaakt van 100% natuurrubber en heeft diverse vrolijke kleuren en texturen, zoals sterren, streepjes en stippen, die een kindje eindeloos kan verkennen. Bovendien kunnen kinderen de Senso’Ball makkelijk grijpen en vasthouden dankzij de twee handgrepen aan weerszijden. Het perfecte speelgoed dat leuk en leerzaam combineert!

De Senso’Ball van So Pure stimuleert alle zintuigen van je baby. Zo stimuleren de levendige kleuren zijn zicht en prikkelen de diverse texturen, gaten en speciale handgrepen zijn nieuwsgierigheid om de bal met zijn mond en handen te verkennen en zijn fijne motoriek te ontwikkelen. De bal is zacht en licht, zodat je kindje zich er niet mee kan bezeren en is gemaakt van 100% natuurrubber, zodat hij er veilig op kan bijten en sabbelen.

So’Pure
De Senso’Ball komt uit de So’Pure Collectie van Sophie de Giraf, met ecologische producten gemaakt van natuurlijke materialen en is bedoeld als veilig alternatief voor het huidige aanbod plastic en kunststof speelgoed. De So’Pure collectie bestaat uit verschillende producten, zoals bijtringen, knuffels, badspeeltjes, rammelaars en zelfs een set kleurrijke speelblokken. Alle producten zijn verpakt in een luxe geschenkdoos van gerecycled karton met een mooi katoenen lint eromheen, zodat ze extra leuk zijn om te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau of verjaardagspresentje.

Adviesprijzen
Sophie de giraf So’Pure Senso’Ball, €18,99
Sophie de giraf So’Pure, set van 2 blokken en 2 ballen, €13,99
Sophie de giraf So’Pure bijtspeeltje met ring, €14,99
Sophie de giraf So’Pure badspeeltje, €17,99

Meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*