Urban-I biedt optimale integratie in openbare ruimte met vier bijzondere roosterdesigns

De URBAN-I, de eerste zelfdragende roostergoot met designrooster, biedt nog grotere ontwerpvrijheid met de lancering van drie nieuwe designs, elk verkrijgbaar in 140 RAL-kleuren. Behalve dat de URBAN-I hiermee optimale integratie in de openbare ruimte mogelijk maakt, garandeert hij een zeer hoge opnamecapaciteit. 

Alle URBAN-I ontwerpen zijn volledig afgestemd op de moderne eisen ten aanzien van inrichting van de openbare ruimte. Naast het reeds bestaande Vibration design, is de collectie nu uitgebreid met drie nieuwe ontwerpen, geïnspireerd op de stedelijke dynamiek: het speelse design van de Meteor, de golvende ronde vormen van de Écume en het dynamische lijnenspel van de Wakamé.

URBAN-I
De URBAN-I is gemaakt van 100% gerecycled gietijzer en beton en garandeert zeer hoge technische kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij het geïntegreerde, zelfdragende I-type systeem is de URBAN-I eenvoudig en snel te plaatsen, waardoor kan worden bespaard op kostbare installatiematerialen. Dankzij de bijzondere designs en de mogelijkheid om het rooster te leveren in 140 RAL-kleuren, biedt de URBAN-I een veel aantrekkelijker straatbeeld dan andere roostergoten. Kortom, een designrooster dat geavanceerde technologie combineert met moderne vormgeving en daardoor niet alleen mooi, maar ook zeer effectief is.

Over Intercodam Infra
Intercodam Infra (opgericht in 1919) is specialist op het gebied van infrastructuur, grond- weg- en waterbouw en ruimtelijke inrichting. Hiertoe adviseert Intercodam o.a. gemeenten, aannemers en ingenieurs, en biedt totaaloplossingen aan diverse sectoren. Intercodam Infra is onder andere bekend van Mesh Track stalen asfaltwapening en andere innovaties binnen de GWW, zoals PRS-Neoweb en de Prefaest I-Type roostergoten.

Meer informatie: www.intercodaminfra.com

Laat van je horen

*