Liefs uit Scandinavië

Miniroom is een geweldig Zweeds merk, bekend van de schattige Kanindocka poppen met hun onweerstaanbare snoezige looks. Gemaakt van heerlijk zacht katoen en met hun vrolijke konijnenoren en roze blosjes hebben ze een wel heel hoog knuffelgehalte. Het perfecte knuffelvriendje voor elk kind en dus het ideale cadeau voor een verjaardag of geboorte!

De Kanindocka poppen zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Er is zelfs een speciale Kanindocka rugzak met een rits in het lijfje, zodat je in de ruime binnenkant allerlei spulletjes kunt opbergen en meenemen. Naast de Kanindocka poppen heeft Miniroom ook andere mooie knuffels, dekentjes en kussentjes om je babykamer prachtig mee te decoreren.

Gewoon in de wasmachine
De pop gaat natuurlijk overal mee naartoe en wordt intensief geknuffeld. Daarom is het fijn om te weten dat ze ook gewoon in de wasmachine kan. Alle Kanindocka poppen zijn bovendien CE-gecertificeerd en voldoen dus aan de essentiële eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu én aan de regels die voor speelgoed in de EU gelden. Niet voor niets hebben Kanindocka poppen adviesleeftijd 0+ en zijn ze dus ook voor de allerkleinsten een volledig veilige keuze.

 

Laat van je horen

*