Je kantoor op je rug

Als je voor je werk veel onderweg bent, neem je je kantoor overal mee naartoe. Immers, dankzij je laptop, smartphone en tablet kun je overal en altijd aan de slag. Met de Leitz Complete Smart Laptop Rugzak kun je al je mobiele accessoires, maar ook laders, kabels, adapters, pennen en een schrijfmap, eenvoudig opbergen (en weer terugvinden) dankzij maar liefst twintig opbergvakken. Of je nu reist per vliegtuig, auto of trein, tijdens elke zakenreis heb je voortaan alles snel en makkelijk binnen handbereik.

De lichtgewicht rugzak is gemaakt van robuust polyester en is afgewerkt met een lederen handvat en verstelbare schouder- en borstriem voor extra draagcomfort. Naast een ruim compartiment voor je 15” laptop en een apart vak voor andere accessoires, beschikt de tas over een speciaal met fleece gevoerd vak voor krasvrij vervoer van je tablet. Daarnaast heeft hij afneembare, doorzichtige opbergvakken waarin kabels, adapters en kleine accessoires overzichtelijk kunnen worden opgeborgen. Tenslotte heeft de tas ook nog een handige houder voor je drinkfles of paraplu en een geïntegreerd reinigingsdoekje en sleutelhouder. Er is zelfs gedacht aan een speciaal telefoonvakje met geïntegreerde koptelefoonaansluiting en een apart vak aan de voorzijde dat snel toegang geeft tot bijvoorbeeld je paspoort of zonnebril.

Korte zakentrip
Behalve een gangbaar 15,6” formaat is de laptoprugzak vanaf december ook beschikbaar in een compact 13” formaat. Mocht je langer op reis gaan en meer bagage hebben, dan kun je de laptoptas eenvoudig aan je reistrolley bevestigen óf kiezen voor de ruimere 17” variant, met extra opbergruimte voor kleding en toiletspullen.

Internationale designprijzen
De Leitz Complete Smart Laptop Rugtas maakt onderdeel uit van de Leitz Complete Range, gericht op business professionals die overal ter wereld willen kunnen werken. De tassen zijn niet alleen slim en robuust, maar hebben ook een opvallend design waarin functionaliteit en stijl worden gecombineerd. Niet voor niets heeft de serie al diverse internationale designprijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze Red Dot Award en de iF Design Award.

 

 

 

 

 

 

De Leitz Complete Smart Traveller 15,6” Laptop Rugtas is verkrijgbaar in titaniumblauw, zilvergrijs en zwart. Adviesprijs vanaf € 99,95,- (incl. BTW), o.a. verkrijgbaar via www.bol.com

Voor meer informatie: www.leitz.com/complete

Laat van je horen

*