Voor maximale aandacht

Steeds vaker zijn deelnemers niet meer fysiek aanwezig bij een vergadering. Sommigen loggen in vanuit het buitenland, terwijl anderen deelnemen vanaf hun thuiswerkplek. Dankzij de Kensington Ultimate Presenter worden alle deelnemers toch volledig betrokken bij een presentatie. De virtuele pointer is namelijk niet alleen goed zichtbaar op alle soorten schermen, maar ook te besturen op zowel lokale schermen als schermen op afstand. Zo is elke presentatie voor iedereen optimaal en realtime te volgen.

Tegenwoordig wordt meestal niet meer gepresenteerd op een bord of diascherm. Echter, veel presenters vertonen op de huidige ledschermen, monitoren en smartboards slechts een nauwelijks zichtbare pointer. De Kensington Ultimate Presenter daarentegen garandeert met zijn virtuele pointer goed zichtbare aanwijzingen op alle soorten schermen. Bovendien is het met de Kensington Ultimate Presenter ook mogelijk om aanwijzingen op slides te tonen tijdens online en Skype meetings, zodat ook deelnemers op afstand een presentatie goed kunnen volgen. Het ergonomisch design is daarbij zo ontwikkeld dat de presenter comfortabel in de hand past en op een natuurlijke wijze kan worden bediend.

Gepersonaliseerde pointer
De Kensington Ultimate Presentermaakt gebruik van eenvoudig toe te passen KensingtonWorks software voor het besturen van de pointer en biedt diverse mogelijkheden voor het personaliseren ervan. Zo is het mogelijk om zelf de grootte, vorm en snelheid aan te passen en kun je zelfs een logo aan de cursor toevoegen. De Kensington Ultimate Presenteris te gebruiken door zowel Microsoft als Apple in combinatie met web collaboration tools als WebEx, GoToMeeting, Skype en join.me.

Over Kensington
Kensington staat bekend om zijn accessoires voor desktops en mobiele apparaten. Het assortiment omvat oplossingen op het gebied van beveiliging en innovaties op het gebied van desktopproductiviteit en ergonomisch welzijn. Zo is Kensington uitvinder en wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligingssloten voor laptops en toonaangevend op het gebied van trackball-innovatie.  Daarnaast heeft Kensington een breed aanbod mobiele accessoires zoals laders, keyboards, computermuizen, universele docking stations en accessoires voor iPad, iPhone en iPod. Kensington maakt deel uit van ACCO Brands, waartoe ook merken als Leitz, Rapid, Rexel en Nobo behoren.

 

 

 

 

 

 

Adviesprijs
Kensington Ultimate Presenter € 95,00 (incl. BTW), o.a. verkrijgbaar via bol.com en Coolblue.

Voor meer informatie: www.Kensington.com

 

 

Laat van je horen

*