Max Verstappen verrast met bijzonder tafelkunstwerk

Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort kreeg Max Verstappen afgelopen weekend een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een door de houtkunstenaars van Zwaartafelen handgemaakte tafel waar in het massief houten tafelbad diverse, voor Max bijzondere afbeeldingen zijn uitgehakt. Hij ontving de tafel als dank voor zijn inspanningen voor de Stichting Zorgeloos Kind.

Tijdens de Jumbo Racedagen ontving Max Verstappen uit handen van Aart van Meerveld, directeur van Stichting Zorgeloos Kind, een heel bijzondere tafel. In het robuuste suarhouten tafelblad zijn door Zwaartafelen diverse, voor Max bijzondere afbeeldingen uitgehakt, zoals zijn huidige Formule 1-auto en de logo’s van zijn raceteam Red Bull en persoonlijke sponsor Jumbo. Ook is de bekende Red Bull Ring in Oostenrijk afgebeeld, het racecircuit waar hij vorig jaar zijn eerste Formule 1 overwinning van dat seizoen behaalde. De uitgehakte en gegutste afbeeldingen zijn vervolgens overgoten met meerdere lagen epoxy, met als resultaat een spiegelglad, transparant tafelblad dat tenslotte op een zwartstalen onderstel is bevestigd.

Frank van Reij, Zwaartafelen: “Ik ben mijn hele leven al Formule 1-gek en mijn grootste wens kwam dan ook uit toen we hoorden dat we een tafel voor Max mochten maken. Dankzij hem heeft de Stichting Zorgeloos Kind al heel veel zieke kinderen een dag kunnen geven die ze nooit meer vergeten. We wisten dan ook meteen dat het niet zomaar een tafel moest worden, maar iets heel speciaals! Ik ben er heel trots op dat we dit hebben mogen doen en hopen natuurlijk dat de tafel een mooie plek bij Max thuis gaat krijgen.”

Verstappen ontving de tafel voor zijn inspanningen voor de Stichting Zorgeloos Kind, dat activiteiten organiseert voor ernstig zieke kinderen.

Laat van je horen

*