Beleef avonturen in de magische wereld van de Klorofil

In de Magische Wereld van de Klorofil staan de natuur en haar bewoners centraal. In deze nieuwe wereld, met een nostalgische knipoog, kunnen kinderen eindeloos fantaseren over de mooiste avonturen met de vriendelijke
dierenfamilies die er wonen, spelen en werken.

De Magische Wereld van de Klorofil bestaat uit vier verschillende speelsets. Zo is er de nostalgische ‘Magische Speelboom’, die veel (groot)ouders al kennen uit hun eigen jeugd. In deze boom wonen tegenwoordig vosje Eliot en beer Ruby. Zodra het bladerdak omhoog ‘plopt’ verschijnt er een compleet huis met een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en zelfs een garage. Naast een autootje om erop uit te gaan, hebben ze een heuse lift en kunnen ze schommelen in de tuin.

In het ‘Paddenstoelhuis’ verbouwt vosje Leo samen met zijn vriendjes fruit en groenten en worden er heerlijke cakejes en jam gemaakt. Alle producten verkopen ze in de winkel binnenin de paddenstoel. Ook hier is er voor kinderen van alles te ontdekken, zoals een geheime deur, een verplaatsbare brug en een struikje dat, als het wordt ingedrukt, met een ‘plop’ het erachter verstopte fruit laat zien.

In het ‘Betoverde Park’ kunnen uiltjes Paco en Lucie eindeloos spelen. Zo is er een zweefmolen, een boomtrampoline, een wip en diverse plaatsen om verstoppertje te spelen. En na het spelen kunnen ze iets lekker halen in het geheime snoepwinkeltje. Dit wordt pas zichtbaar als je kind op het struikje drukt, waarna de winkel zich met een vrolijke ‘plop’ opent.

Tenslotte is er nog het ‘Hazelnoothuis’, het schattige huisje waar wasbeer Ella woont en dat kinderen zelf kunnen inrichten met het bijbehorende bed, de tafel en een koelkast die echt open kan. Bovendien zijn alle speelsets eenvoudig af te sluiten en voorzien van een geïntegreerd handvat zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen.

Klorofil dierenfamilies en voertuigen
Naast de vier speelsets is de Magische Wereld uit te breiden met verschillende Kloro’Go voertuigen waarin de dieren op avontuur kunnen gaan, zoals een bus, een helikopter, een quad en een autootje met zijspan. Elk voertuig is voorzien van een verrassend ‘plop’-effect en wordt geleverd met een nieuw dierenvriendje. Daarnaast zijn er vier Kloro’Families verkrijgbaar die in de Magische Wereld wonen, zoals de lieve Browny berenfamilie, Nutnut de eekhoornfamilie, Twitwit de vogelfamilie en Kastor de beverfamilie, elk bestaande uit twee ouders en twee kinderen. Alle dieren hebben een uitsparing aan de onderkant, zodat ze makkelijk kunnen worden bevestigd op de speciale noppen waarmee alle voertuigen en andere Klorofilproducten zijn voorzien. Zo kunnen ze er niet vanaf vallen, zelfs niet als je ze ondersteboven houdt.  

De Magische Wereld van de Klorofil is verkrijgbaar via www.kleinegiraf.nl
Meer informatie: www.deklorofilwereld.nl

***

Adviesprijzen Magische Wereld van de Klorofil
Speelsets: Magische Speelboom €49,99, Paddenstoelhuis €36,99, Betoverde Park €36,99, Hazelnoothuis €25,99.
Kloro’Go voertuigen vanaf €13,99.
Kloro’Families, per set €11,99.

Laat van je horen

*