Bijt eens op een cactus

Het 100% natuurrubberen speelgoed van Lanco is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Het wordt dan ook gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Sommige onderdelen worden zelfs nog met de hand uitgevoerd waardoor geen twee exemplaren hetzelfde zijn. Van wereldbol tot lieveheersbeestje en van ananas tot zelfs een cactus, alle figuren hebben een heerlijke zachte rubberen textuur en zijn volledig veilig voor je kindje om op te sabbelen en te bijten.

Zowel in bad, als in bed of in de box kan je kindje heerlijk spelen met de zachte rubberfiguren van Lanco. Zo kalmeren de speciale bijtspeeltjes het tandvlees en zijn ideaal bij het doorkomen van tandjes. Bovendien zijn ze speciaal ontwikkeld voor kleine babyhandjes en daarom makkelijk vast te pakken. De badspeeltjes van Lanco zijn gemaakt om veilig mee in bad te nemen. Deze hebben geen gat, zodat er geen badwater in kan komen en geen schimmelvorming kan ontstaan. En zelfs na vele uren badplezier heeft het natuurlijk rubber nog dezelfde kwaliteit om veilig op te kunnen sabbelen of bijten. 

Sensory speelgoedlijn
Naast de bijt- en badspeeltjes heeft Lanco ook een bijzondere sensory speelgoedlijn. Deze figuren zijn speciaal gericht op het stimuleren van de zintuigen: zien, proeven, horen en voelen. Zo zijn de opvallende kleuren bedoeld om de aandacht van je kindje te trekken en zijn de vormen zo gemaakt dat je kindje ze makkelijk kan vastpakken om zijn oog-hand coördinatie te stimuleren. Het 100% natuurrubber is volledig veilig om heerlijk op te kauwen en het speelgoed heeft een zachte piep dat het gehoor subtiel stimuleert. Tenslotte heeft het rubber verschillende texturen, met lijntjes en ribbeltjes, die je kindje op verschillende manieren kan voelen, vastpakken en ontdekken.

Eetbare kleurstof
Alle speelgoedfiguren van Lanco zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA, Nitrosaminen en Ftalaten. Zelfs op de gekleurde figuren kan heerlijk worden gesabbeld dankzij het gebruik van eetbare kleurstoffen. Alle Lanco speelgoedfiguren zijn voor baby’s dan ook een volledig veilige keuze.

Voor meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Laat van je horen

*