De liefste knuffel voor jouw kindje

De Bunnies by the Bay konijnen hebben hele lange, superzachte hangoren, lieve roze wangetjes, een fluffy staartje én zijn speciaal gemaakt voor één ding: knuffelen! Ze zijn in allerlei verschillende maten verkrijgbaar, variërend van de schattige Tiny Nibble Bunny tot aan de enorme Big Nibble Bunny. Zo is er van baby tot kleuter een favoriete maat konijnenvriendje om overal mee naartoe te nemen!

Het Amerikaanse merk Bunnies by the Bay staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn hoge kwaliteit pluche knuffelbeesten, met de Nibble Bunnies als wereldwijde publieksfavoriet: schattige konijnenknuffels met een handgeborduurd gezichtje en hele lange hangoren. Deze oren zijn fluweelzacht en passen precies in kleine kinderhandjes, zodat je kindje ze overal mee naartoe kan slepen. De Nibble Bunnies zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: Tiny Nibble, Little Nibble, Sweet Nibble en Big Nibble Bunny. Daarnaast kun je kiezen uit de kleuren crèmewit, grijs en roze voor het favoriete konijnenvriendje van je kind.

Speenknuffels
Naast de ‘gewone’ konijnenknuffels zijn er ook speciale speenknuffels van Bunnies by the Bay verkrijgbaar. Deze Silly Buddies zijn niet alleen heerlijk knuffelig en zacht, maar ook superhandig. Zo heeft elke Silly Buddy een speciale klittenbandsluiting aan zijn linkerpootje, waaraan je een speen kunt bevestigen. Zo kan je kindje zelf eenvoudig zijn speen weer terugvinden. Maar je kunt je Silly Buddy natuurlijk ook vastmaken aan een autostoeltje of kinderwagen, zodat je ‘m niet kunt kwijtraken. 

Laat van je horen

*