De nieuwe BFF’s van Sophie de giraf

Sinds Sophie bijna 60 jaar geleden in Frankrijk werd geboren, mag dit populaire girafje zich wereldwijd het favoriete vriendje noemen van vele miljoenen baby’s. Hoogste tijd dus om kennis te maken met háár gloednieuwe vriendjes: dromedaris Al’Thir en hertje FanFan. Net als Sophie zijn ze gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dat ideaal is om veilig op te bijten en hun vorm en grootte sluiten perfect aan bij de grijpreflexen van je kindje. Zo bieden ze niet alleen veel speelplezier, maar ook troost bij doorkomende tandjes.

Al’Thir de dromedaris
Je kindje herkent dit exotische vriendje meteen aan het lieve piepje als je de kleine dromedaris in zijn lijfje knijpt, maar ook aan zijn diepbruine bult en witte snoet. Daarnaast heeft Al’Thir een heerlijke geur, afkomstig van het natuurrubber waarvan hij is gemaakt, waardoor je baby ‘m feilloos weet te vinden tussen al het andere speelgoed. Zijn natuurrubber lijf is lekker soepel en voelt zijdezacht aan, met een lange nek en poten, zodat je baby hem makkelijk kan vastpakken. Zijn oren en poten zijn daarnaast heerlijk om op te bijten en sabbelen, zeker als je baby gevoelig tandvlees heeft vanwege doorkomende tanden of kiezen.

FanFan het hertje
Ook FanFan zorgt ervoor dat alle zintuigen van je baby geprikkeld worden. Haar donkere kleur en de contrasterende vlekjes op haar rug trekken al snel de aandacht, terwijl haar subtiele piepje het gehoor stimuleert en je baby laat kennismaken met oorzaak en gevolg. De oortjes en lange poten van dit lieve hertje zijn volledig veilig om eindeloos op te bijten en bieden verlichting bij doorkomende tandjes.

Natuurlijke materialen
Net als Sophie de Giraf zijn Al’Thir en FanFan gemaakt van 100% natuurlijk rubber, afkomstig van de Heveaboom en bewerkt met natuurlijke verf die ook gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien zijn ze vrij van schadelijke stoffen, zoals Phthalates, PBA en PVC en dus voor jouw kleintje een volledig veilige en duurzame keuze.

Laat van je horen

*