Laad, druk en loop weg

Dankzij de GBC Foton 30 is professioneel lamineren tegenwoordig een klusje waar je niet meer op hoeft te wachten. Bij deze allereerste volledig automatische kantoorlamineermachine hoef je de documenten alleen nog maar in de autofeed lade te plaatsen en op de startknop te drukken. En terwijl je verder werkt, een kop koffie zet of naar de wc gaat, worden tot wel 30 pagina’s automatisch kaarsrecht gelamineerd. Multitasken was nog nooit zo eenvoudig!

Lamineren betekent voortaan tijd besparen, want de GBC Foton 30 werkt volledig automatisch. Dankzij de bijbehorende filmcartridge is het niet langer nodig om elk document afzonderlijk in een lamineerhoes te steken. Met slechts één druk op de knop worden tot wel 30 vellen A4 of A3 in één keer gelamineerd en gesneden, terwijl de automatische papieruitlijning ervoor zorgt dat elk document kaarsrecht wordt ingevoerd. De filmcartridge is beschikbaar in drie verschillende lamineerdiktes en kan tot wel 250 A4-vellen lamineren voordat het indicatorlampje aangeeft dat hij moet worden vervangen.

98% tijdsbesparing
Uit onderzoek is gebleken dat volledig automatisch lamineren een enorme tijdsbesparing oplevert. Testgebruikers die 30 documenten lamineerden met de GBC Foton 30 hadden daar 98,8% minder tijd voor nodig dan de gebruikers die daar een vergelijkbare lamineermachine met toepassing van lamineerhoezen voor gebruikten.

Ook voor niet-standaard
De GBC Foton 30 beschikt over een intuïtief bedieningspaneel waarmee eenvoudig kan worden geschakeld tussen automatische en handmatige instellingen. Zo is het mogelijk om niet alleen standaard A4- en A3-documenten te lamineren, maar kunnen ook niet-standaardformaten of documenten op extra zwaar papier eenvoudig worden gelamineerd via handmatige bediening.

Laat van je horen

*